Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Maart 2018

Op deze verzamelpagina, waarvoor kosten noch moeite zijn gespaard, staan alle kakels uit Maart 2018 opgesomd waarmee ik à la minute of stante pede, je mag kiezen, niets vermoedende en argeloze voorbijkomende kijkbuislezertjes vanuit het kippenhok heb bekogeld.

Afbeelding van een geplukte kip

Het is dus zaak goed op te letten en op tijd te bukken want voordat je het weet kun je d'r één in je haar uitsmeren.

Oh ja, en dan niet gaan lopen zemelen dat je de disclaimer niet gelezen hebt.. hè?

Overzicht

Omdat door mij per maand heel wat als een kip zonder kop wordt afgekakeld kun je de kakels van dit jaar per maand raadplegen.

Overdaad schaadt immers, toch?

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Advertentieverkopers!
10 Maart 2018, zaterdag Meer lezen?     |    Permalink?
Gemanipuleerde computer scan van de lokale krant 'Haarlem dit weekend' met het artikel uit februari 2011 dat voorstelt de Egyptische stad Dumyat als zusterstad te kiezen.

In februari 2011, nu zeven, jawel! zeven jaar geleden, ging Eli he-le-maal los op een artikeltje in het gratis aan huis verspreide advertentieblaadje 'Haarlem dit weekend' dat voorstelde de Egyptische Dumyat als zusterstand van mijn woonplaats Haarlem te verkiezen.

Daar was ik, op z'n zachts gezegd, niet voor. En dat heb ik de *kuch* redactie laten weten. Pek en veren viel mij ten deel..

Geloof me, ik zeg het niet met graagte,.. dat ik gelijk gekregen heb.

Naar boven