Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Disclaimer

Vroeghur werd ons geleerd dat schelden geen pijn deed! Slaan des te meer...

Afbeelding van een Pools 'Pomaranczowy krasnoludki', een figuur die in de jaren 80 voor synoniem was voor verzet.

Rot dus maar op met je zielige gezeik dat je bent 'beledigd' of je voelt 'gediscrimineerd'. Wordt maar eens een echte vent of vrouw en zeg gewoon wat je ervan vindt! Dan weten we allemaal, van iedereen, waar die staat... Opdat deze hiervoor verantwoordelijkheid zal nemen en hieraan verantwoording schuldig zal zijn...

Dominee Gremdaat legt het even aan je uit...

Het enige dat een burger resteert is vrijheid, zelfbewustzijn en oprechtheid.

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

E.Eliveld

, hierna te noemen Wabbit, verleent kijkbuislezertjes (jullie!!!) toegang tot www.eliveld.nl ("deze webstek") en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, en niet-commerciële doeleinden.

Wabbit (ikke dus...) behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan wie dan ook mededeling te hoeven doen.

"Freedom is not a permission granted by any authority. Freedom is a fact."
Rose Wilder Lane, "The Discovery of Freedom"

Nada aansprakelijkheid

Wabbit spant zich in om de inhoud van deze webstek zo vaak als hij het leuk, goed, of nodig vindt te actualiseren en/of aan te vullen. T'kan ook gebeuren dat je op deze stek maanden geen teken van leven aantreft. Het is dus zeer wel mogelijk, eigenlijk zou ik er wel vergif op durven innemen, dat de inhoud op deze webstek onvolledig en/of onjuist is. Of gewoon helemaal nergens op slaat. Dat kan natuurlijk ook!

Kortom, de op deze webstek aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. En zelfs voor op deze webstek opgenomen hyperlinks naar websteks of diensten van derden zal Wabbit nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Vrijheid van meningsuiting

Bij het doornemen van materiaal op deze webstek is het bijna verdomd zeker dat je meningen en/of uitingen krijgt voorgeschoteld waarmee jij het niet eens bent. Sterker, er zijn er zat die het als 'ongenuanceerd geschreeuw' van een xenofobe racistische fascistoïde Breivik fan-boy omschrijven. Shit dus die je beledigt. Die je, jawel!., tot in het diepst van je ziel krenkt!..

Godnonderju!..

Waarom nou toch weer..? Zul je jezelf afvragen.

Nou gewoon omdat het kàn...

In een werkelijk vrije (Nederlandse) samenleving behoren wij (Nederlanders) te kunnen zeggen wat wij denken, wat dit ook mag zijn. Laat de aardkloot maar weten wat je van anderen vindt, wie je liefhebt, waarom en wie je haat. Zeg maar wie je uitkotst.. Wat jij als Nederlander ook vindt, ik hoef het als Nederlander niet met je eens te zijn om jouw recht om te kunnen "Een volk dat voor tirannen zwicht zal meer dan lijf en goed verliezen, .. dan dooft het licht..."
H.M van Randwijk, 1909-1966
zeggen wat jij belangrijk vindt te verdedigen!
Oké.. ik geef toe dat gezegd wordt dat één of andere dude met de naam Voliere of iets dergelijks dit al eerder gemompeld zou hebben maar dat doet er nou effe niet toe..

Het idee achter de anti-discriminatiewetten die ons in deze multiculturele samenleving worden opgelegd zijn naar mijn overtuiging hetzelfde als achter de discriminatiewetten van nazi-Duitsland: bij beiden bepaalt de overheid voor burgers met wie ze wel of niet moeten/mogen omgaan. Discriminatiewetten verbieden de omgang met anderen terwijl anti-discriminatiewetgeving mensen juist verplicht met elkaar om te gaan.
De vrijheid van meningsuiting behoort daarom schijt te hebben aan idiote beperkingen zoals artikel 1, hoofdstuk 1 van de Nederlandse grondwet: een discriminatieverbod is naar mijn overtuiging een totalitaire aanslag op de democratie!

Overig

Oh ja, ook deze disclaimer kan ieder moment worden gewijzigd!

Niet akkoord?

Deze disclaimer lijkt mij een eerlijke deal, dus niet gaan lopen zemelen! Staat dit je niet aan dan is daar niets verkeerds aan, je hoéft hier niet te zijn! Ik heb je niet gevraagd en het staat je vrij sofort te vertrekken... Het is het recht om elkaar te ontwijken dat zorgt voor orde en rust.

Dus, Zwarte Piet en blanke zelfhaters, FYA's, multiculteralisten, slinks (AFA) tuig, global hoax lovers en black shit matters schorremorrie: optiefen en rausch marschieren! Er zijn genoeg andere websteks waar je (slinkse) gezemel en gezeik wordt gewaardeerd. Hier niet... Hier houd ik het namelijk puur!

Ik zeg maar zo, weg is weg en laat ze niet terugkomme, want je krijgt er alleen maar last mee... Zo werkt dat...

Naar boven