Over...|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Ehhhhh...

Man, zomaar voor noppes antwoorden op al die brandende vragen die je nooit durfde te stellen.

Animatie van een klappend man.

Nou, als dát geen buitenkansje is...

Over...

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Dit is het moment,..

QRCode

voor je het weet is ie weg, foetsie!

Ik neem

aan dat Google je per ongeluk hier heeft gedumpt. Ze waren je daar zeker zat? Of ga je me nu vertellen dat je hier met opzet bent aanbeland? Je weet toch dat de wereld een gekkenhuis is, en dat dit hier het hoofdkwartier ervan is?


...Inhoud?
wat voor ...een inhoud?
Klikken
deed je toch? Toch..
?..
Klik dan...... ..klik dan.....
Maar
nu natuurlijk
niet
lopen

zemelen ..... zemelen
dat je
verkeerd
geklikt hebt...
he?..
...
toch

TOCH?
TOCH??

Je wilt wat rondsnuffelen?.. Niet dat hier veel te zien valt, het is meer kommer en kwel voorzien van een sausje van spelvauten en lekker ongenuanceerd geschreeuw. Maar wellicht vind je toch nog iets van je gading en laten we eerlijk zijn, je had toch niets te doen. Anders was je al veel eerder afgehaakt met het lezen van deze tekst, toch?

Je kunt altijd even het beste een blik op de hoofdpagina werpen. Hier heb ik, toegegeven dat viel niet mee, uit al dat zinloze geouwehoer een aantal thema's op opgesteld. Zo kun je lezen over mijn hobbies maar ook over andere zaken die mij bezig houden. En je gelooft het gewoon niet, van een aantal onderwerpen is, jawel, zelf een heus *kuch* artikeltje geplaatst! Dat kostte allemaal een paar centen, maar ja, dan heb je ook wat natuurlijk! Toch?..

Nou als dat géén gemak is, weet ik ook niet!

Mocht je aandrang krijgen om te reageren, bijvoorbeeld omdat je een spelvaut ziet of dat je een schouderklopje wilt geven, dan kan dit met behulp van de contactpagina. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon je afschuw uiten. Eventuele bedreigingen dan wel graag via deze pagina indienen en niet telefonisch of via blogs op andere websteks. Het wordt administratief gezien anders zo'n zooitje. Kortom wat je ook te melden hebt, geneer je niet! Je hebt nu de gelegenheid, dus néém het er van...

Het lijkt mij erg onwaarschijnlijk maar mocht je behoren tot die kijkbuislezertjes die deze stek eventueel een volgende maal zouden willen bezoeken dan kun je links zo'n mooie snelkoppeling aan je favorieten toevoegen. Al was het maar om daarna direct een e-mailtje naar het MDI te kunnen sturen dat je er wéér eentje hebt!

Tot slot: mocht het je zijn opgevallen, deze webstek hangt van armoede aan elkaar. De vormgeving is gewoon butt omdat de poen op is. Nu kan ik me voorstellen dat er kijkbuislezertjes zijn die menen hier wel effe verandering in aan te kunnen brengen. Das mooi.. heel mooi.. download dan ff de CCS en verbeter deze. Als het echt ergens op lijkt neem ik die CSS tegen betaling van je over,.. Capisce amigo?

Nou, dat was een heel verhaal maar hopelijk allemaal heel duidelijk... Toch? Mooi, lees dan maar wat nieuw is of anders opzouten, ik heb namelijk nog meer te doen.

Naar boven