Over...|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Copyright

Wat mag je van deze webstek gebruiken en wat niet?

Afbeelding van het Eliveld logo.

Man, moeilijk.., moeilijk...

Contact script

Het originele PHP script dat de contactpagina gebruikt is afkomstig van Christopher Heng. Christopher is de uitbater van de Site Wizard website.

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Dit is het moment,..

QRCode

voor je het weet is ie weg, foetsie!

Beter

goed gejat dan zelf slecht gemaakt is het devies.. want laat ik eerlijk zijn, zonder het betere 'leenwerk' zou deze webstek er niet gekomen zijn.


jatwerk!
Het is een
schande!
Lenen? Ordinair jatwerk!
zul je bedoelen!
amateur
bedenk zelf
.. wat!

Het internet dient vrij te zijn en wat je erop tegenkomt moet je vrij kunnen gebruiken. Helaas is dit niet altijd het geval. Met name teksten en grafisch materiaal maar ook scripts worden door het auteursrecht beschermd. Dit betekent dat je vaak toestemming moet vragen als je het materiaal wilt gebruiken. Wil je het materiaal commercieel uitbaten dan wordt het vaak nog veel ingewikkelder.

Alle teksten op deze webstek zijn door mij zelf geschreven en mogen worden gebruikt. Je mag ze quoten, belachelijk maken en uitlachen zolang je er maar niets commercieels mee doet. En bijna alle foto's op deze webstek zijn door mij zelf gemaakt en mogen worden gebruikt. Ook hier geldt dat je er niets commercieels mee mag doen. Indien je een tekst quote of een foto gebruikt wees dan zo sportief om mijn naam te vermelden en ook een verwijzing naar deze webstek weet ik te waarderen.

Een aantal afbeeldingen op deze webstek heb ik (zelf!) van het internet geplukt. Vaak uit vrije bibliotheken maar een enkeling is 'geleend' en door mij bewerkt. Als je dit materiaal wilt gebruiken ben je wat mij betreft hier vrij in maar het blijft mogelijk dat de rechthebbende hier anders overdenkt. Ik adviseer je om altijd contact met de rechthebbende op te nemen, je weet immers maar nooit...

Deze webstek maakt gebruik van een aantal scripts waarin ik een aantal wijzigingen heb aangebracht om deze op mijn webstek werkend te krijgen. De rechthebbenden van deze scripts zijn in het linkerpaneel weergegeven.

Tot slot:

Mocht u als rechthebbende van mening zijn dat door publicatie op deze webstek uw belang is aangetast op zo'n manier dat het een rechtenschending inhoudt nodig ik u uit middels de contactpagina contact met mij op te nemen!

Naar boven