Over...|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Deze webstek

Alleen voor de die-hards die heel graag, maar dan ook ècht, het (technische) naadje van de kous willen weten.

Afbeelding van de Sesamstraatfiguur Bert als een Linux pinguin.

Maar je kunt er ook gewoon een biertje of een wijntje bij drinken... (doe maar veel).

Verwijzingen

In dit *kuch* artikel wordt op sommige plaatsen verwezen naar andere websites. Omdat ik de beroerdste niet ben heb ik ze netjes voor je op een rijtje gezet.

Morgen overhoring...

Abuse

Van lui die mijn webstek met allerlei digitale ranzigheid bestoken wordt het IP nummer geregistreerd door AbusIPDB.

Logo van AbuseIPDB

Dus.... fok with the best? Die like the fokking rest!

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Dit is het moment,..

QRCode

voor je het weet is ie weg, foetsie!

Deze webstek kan meer een lifeblog genoemd worden. Toegegeven, je kunt hier als bezoeker niet je afschuw over wat je hebt aangetroffen uiten maar dat heeft een reden... Ik heb namelijk geen zin de derrie van types die hier eerst de hele tent bij elkaar gillen en net voordat ze opzouten nog snel even alles onderschijten op te ruimen. Geen reactiemogelijkheid voor jou scheelt mij een hoop werk, ik heb immers wel wat beters te doen en dat is héél logisch als je er even langer over nadenkt. Toch?

Mag ik deze stek dan wel een lifeblog noemen? Ja dat mag ik... Waarom? Nou, ik bied een logboek van gebeurtenissen aan die ik, vraag me niet waarom, met jullie kijkbuislezertjes deel. Het feit dat deze stek niet interactief is doet hier niets aan af. Mocht je hier aan twijfelen: ik ben online sinds het midden van de jaren 80.., van de vorige eeuw.., Capisce amigo?

Mooi, nu dit duidelijk is...


PHP!
interrrrnet log
JPG
liveblog?
TCP
Browser
PDF bloggers
WWW
QRCode
.. IP!
logbestand
Linux
server
CSS
videoblog? client
GIF leechers
router
copyright

FTP

Even over de rest van de meuk op deze stek, vanaf 25 mei 2018 is het volgende van kracht:

 • E.Eliveld, hierna te noemen Wabbit, verleent kijkbuislezertjes (jullie!!!) toegang tot www.eliveld.nl ("deze webstek") en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, en niet-commerciële doeleinden.

 • Wabbit (ikke dus...) behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan wie dan ook mededeling te hoeven doen.

 • Wabbit spant zich in om de inhoud van deze webstek zo vaak als hij het leuk, goed, of nodig vindt te actualiseren en/of aan te vullen. T'kan ook gebeuren dat je op deze stek maanden geen teken van leven aantreft. Het is dus zeer wel mogelijk, eigenlijk zou ik er wel vergif op durven innemen, dat de inhoud op deze webstek onvolledig en/of onjuist is. Of gewoon helemaal nergens op slaat. Dat kan natuurlijk ook!

 • De op deze webstek aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. En zelfs voor op deze webstek opgenomen hyperlinks naar websteks of diensten van derden zal Wabbit nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

 • Er wordt op deze webstek geen statistieken van bezoeken/bezoekers en of andere vormen van logging bijgehouden anders dan die standaard door de hoster van deze webstek zijn ingesteld.

 • De tijdsduur dat eerder genoemde logging wordt bewaard is afhankelijk van de door de hoster ingestelde tijdsduur. Wabbit heeft hierin geen wijziging aangebracht.

 • Van alle computers die deze webstek bezoeken worden gegevens vastgelegd. Dit vindt plaats met behulp van logging waarbij onder andere het internet adres (IP nummer), de opgevraagde webpagina en het internet browsertype wordt geregistreerd.

 • Er worden, behoudens bij misbruik, geen IP adressen en/of andere (browser en/of contact) gegevens met derden uitgewisseld.

 • IP adressen die verdachte acties op deze webstek uitvoeren worden geblokkeerd en aangemeld bij een externe dienst die misbruik tegengaat.

 • Email verstuurd via de contactpagina op deze webstek wordt vertrouwelijk behandeld. Misbruik (abuse, fraud) kan bij de autoriteiten worden gemeld. Desgewenst zullen gegevens zoals verzameld door de logging aan de autoriteiten worden overhandigd.

 • Hotlinking oftewel in goed Nederlands het stelen van (mijn!) bandbreedte door rechtstreeks aan grafische bestanden te refereren sta ik niet toe!

 • Omdat sommige websites hun inhoud later wijzigen of snel aanpassen als ik over de inhoud begin te zemelen plaats ik steeds vaker een verwijzing naar een schermafdruk.

 • Op deze webstek is een copyright regeling van toepassing

 • Deze webstek maakt geen gebruik van cookies die op je computer worden opgeslagen. Op de webserver worden zogenaamde sessiecookies gebruikt. Deze worden alleen voor het weergeven van deze webstek gebruikt en worden na het afsluiten van de webbrowser automatisch verwijderd.

 • Hierrrro wordt gebruik gemaakt van CSS om de weergave in de webbrowser te regelen.

 • Op deze webstek zijn verschillende mechanismen actief om dode verwijzingen op te sporen.

 • Op deze webstek wordt Javascript gebruikt om een snelkoppeling van de internetpagina die wordt gelezen te kunnen maken.

 • Op deze webstek wordt PHP gebruikt om de webpagina's op te bouwen zodat deze door de webbrowser aan je kunnen worden getoond. PHP wordt ook gebruikt om de gegevens die zijn ingegeven op het contactformulier te kunnen verzenden.

 • Op deze webstek wordt de weergave zoveel mogelijk volgens het Pure HTML principe verzorgd. Alleen voor het afspelen van videobestanden en voor het aanmaken van de verwijzingen in de webbrowser wordt gebruik gemaakt van afwijkende technologiën.

Sinds juli 2010 maak ik gebruik van verschillende tooltjes om als webstek beter vindbaar op het Wilde Wijde Wep te zijn. Afgekort heet dit SEO en het komt er gewoon op neer dat de webstek die voor zoekmachines geoptimaliseerd is hoger in de lijst van de zoekresultaten wordt weergegeven. Afijn, zal je voor de rest nauwelijks boeien maar voor wie het wil uittesten is er een alleraardigst on-line tooltje op RankingToday, probeer het eens!

Naar boven