Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Deze webstek

Alleen voor de die-hards die heel graag, maar dan ook ècht, het technische naadje van de kous willen weten. Maar je kunt er ook gewoon een biertje of een wijntje bij drinken... (doe maar veel).

Afbeelding van de Sesamstraatfiguur Bert als een Linux pinguin.

Morgen overhoring...

Verwijzingen

In dit *kuch* artikel wordt op sommige plaatsen verwezen naar andere websites. Omdat ik de beroerdste niet ben heb ik ze netjes voor je op een rijtje gezet.

Abuse

Van lui die mijn webstek met allerlei digitale ranzigheid bestoken wordt het IP nummer geregistreerd door AbusIPDB.

Logo van AbuseIPDB

Dus.... fok with the best? Die like the fokking rest!

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Deze

webstek kan meer een lifeblog genoemd worden. Toegegeven, je kunt hier als bezoeker niet je afschuw over wat je hebt aangetroffen uiten maar dat heeft een reden... Ik heb namelijk geen zin de derrie van types die hier eerst de hele tent bij elkaar gillen en net voordat ze opzouten nog snel even alles onderschijten op te ruimen. Geen reactiemogelijkheid voor jou scheelt mij een hoop werk, ik heb immers wel wat beters te doen en dat is héél logisch als je er even langer over nadenkt. Toch?

Mag ik deze stek dan wel een lifeblog noemen? Ja dat mag ik... Waarom? Nou, ik bied een logboek van gebeurtenissen aan die ik, vraag me niet waarom, met jullie kijkbuislezertjes deel. Het feit dat deze stek niet interactief is doet hier niets aan af.

Mocht je hier aan twijfelen: ik ben online sinds het begin van de jaren 90.., van de vorige eeuw.., Capisce amigo?

Mooi, nu dit duidelijk is...


PHP!
interrrrnet log
JPG
liveblog?
TCP
Browser
PDF bloggers
WWW
QRCode
.. IP!
logbestand
Linux
server
CSS
videoblog? client
GIF leechers
router
copyright

FTP

Even over de rest van de meuk op deze stek:

  • Van alle computers die deze webstek bezoeken wordt het internet adres (IP nummer) geregistreerd.

  • IP adressen die verdachte acties op deze webstek uitvoeren worden geblokkeerd.

  • Hotlinking oftewel in goed Nederlands het stelen van (mijn!) bandbreedte door rechtstreeks aan grafische bestanden te refereren sta ik niet toe!

  • Omdat sommige websites hun inhoud later wijzigen of snel aanpassen als ik over de inhoud begin te zemelen plaats ik steeds vaker een verwijzing naar een schermafdruk.

  • Deze webstek maakt geen gebruik van cookies.

  • Hierro wordt gebruik gemaakt van CSS om de weergave in de webbrowser te regelen.

  • Op deze webstek zijn verschillende mechanismen actief om dode verwijzingen op te sporen.

  • Op deze webstek wordt Javascript gebruikt om een snelkoppeling van de internetpagina die wordt gelezen te kunnen maken.

  • Op deze webstek wordt PHP gebruikt om de webpagina's op te bouwen zodat deze door de webbrowser aan je kunnen worden getoond. PHP wordt ook gebruikt om de gegevens die zijn ingegeven op het contactformulier te kunnen verzenden.

  • Op deze webstek wordt de weergave zoveel mogelijk volgens het Pure HTML principe verzorgd. Alleen voor het afspelen van videobestanden en voor het aanmaken van de verwijzingen in de webbrowser wordt gebruik gemaakt van afwijkende technologiën.

Sinds juli 2010 maak ik gebruik van verschillende tooltjes om als webstek beter vindbaar op het Wilde Wijde Wep te zijn. Afgekort heet dit SEO en het komt er gewoon op neer dat de webstek die voor zoekmachines geoptimaliseerd is hoger in de lijst van de zoekresultaten wordt weergegeven. Afijn, zal je voor de rest nauwelijks boeien maar voor wie het wil uittesten is er een alleraardigst on-line tooltje op RankingToday, probeer het eens!

Naar boven