build your own website easy website builder software
index

De Mengeenheid

Studelek
klik om te vergroten

BBO892

-De POLYKIT Hifi-Stereo mengeenheid  BBO892 werd standaard geleverd met behuizing BEO145 en 7 basis-eenheden. Het Uitbreiden van de mengtafel was steeds mogelijk door los verkrijgbare  mengeenheden.


-Voor de volledige zelfbouw van het mengpaneel waren drie verschillende behuizingen voorzien. Een kast voor max. 7 eenheden "BEO185", een kast voor max. 14 eenheden "BEO145" en de lessenaar BEO152 voor max. 12 eenheden.


-Men kon uit een keuze van ongeveer 14 verschillende meng- eenheden  een mengpaneel samenstellen van semi- professionale kwaliteit. De resterende of lege openingen kon men opvullen met blanco voorfronten "BEO153".

BEO130

BEO131

BEO132

stereo microfoon

voorversterker

universele stereo 

voorversterker

stereo PU

voorversterker

BEO133

BEO153

stereo

mengeenheid

blanco

voorfront

BEO136

stereo 

volgversterker

BEO135

stereo

niveaumeter

BEO134

stereo

toonregeling

BEO137

voeding 

24V - 250mA

BEO148

panorama microfoon

voorversterker

BEO149

stereo voorbeluistering

voor hoofdtelefoon

BEO150

stereo 

scratch en

rumble filter

BEO170

voeding 

24V - 600mA

BEO177 - BEO178

mono en stereo 

peak  level

indicator met LED's

BEO145

mengtafelbehuizing 

voor 14 eenheden

De losse mengeenheden

BEO

- algemene aanwijzingen

- lees eerst deze tekst

klik om te vergroten

mengeenheid.

-Net zoals de mengeenheden van POLYKIT waren de eenheden uit de menversterkerreeks van PHILIPS professioneel van opzet en uitvoering, ze werden veelal gebruikt door de disc-jockey en door "profs" voor het samenstellen van complexe mengtafels voor schouwburgen, congrescentra, wijkgebouwen en scholen. Ook een commandowagen van de PHILIPS brandweer werd uitgerust met deze mengversterkereenheden om het grote aantal communicatie- kanalen afzonderlijk te kunnen regelen.


-Tussen de mengtafels van Philips en Polykit waren er maar weinig verschillen. Voor de Philips mengtafel was er een speciale FM-ontvangst module verkrijgbaar en het aanbod van de modulen was iets groter. De uitvoering van de Polykit mengtafel daarentegen was iets professioneler bovendien was deze mengtafel uitgerust met een stereo peak- level indicator met LED's.

Info, Advertenties en Schema's van de "Philips Mengeenheid"
Disco Mixer BBO892
Labels