easy website builder software web page software Andere bouwkits
Folders en Brochures
Retoucheren
Meterkits
Tijdschriften
MengeenheidGedrukte schakelingen
Funk Sender Empfänger
Kitkijst
R209

> Andere bouwkits

> Folders

> Retoucheren

> Meterkits

> Tijdschriften

> Mengeenheid

> Herstellingen

ecc802@gmail.com

          - Begin jaren 70 lanceerde de firma MBLE een heel nieuw gamma van elektronica kits.

Deze bouwkits ook wel "Combi/Pak" of "KITPACK" genoemd werden op de markt gebracht onder de merknaam "POLYKIT". Het POLYKIT product bestond uit experimenteer- dozen (EE-reeks), versterkers, Tuners,  elektronica bouwkits voor de auto,  .......... , tot en met professionele meetapparatuur. 

Zelfs zwart/wit en kleuren-TV's  compleet met kast waren in bouwkit verkrijgbaar.

            - De POLYKIT-reeks kwam aan alle wensen tegemoet, niet alleen de beginneling maar ook de gevorderde technieker vond er zijn gading in. De opbouw van de kits waren niet alleen leerrijk maar ook boeiend. Het eindproduct was per slot van rekening een kwaliteitstoestel tegen een lage prijs. Polykit was toen de enige op de markt die een afwerking bood evenwaardig aan deze van de beste merken.

            -Na vele jaren van bouwplezier door de hobbyist is begin jaren 80 de elektronicareus "Philips" gestopt met de verkoop van zijn onderdelenpakketten. Ook MBLE is toen gestopt met het verdelen van de  POLYKIT bouwkits, dit tegen de zin van de ondernemingen in de elekronika-branche. De teleurstelling was dan ook zeer groot bij de elektronica-hobbyisten . Ook het tijdschrift "Hobbyskoop" (opvolger van Philipsnieuws ) is toen van de markt verdwenen, ........ een extra opdoffer  voor de elektronica amateur of hobbyist.

            - Ik ben ook nog steeds op zoek naar nieuwe informatie over het "POLYKIT", "MBLE" of "Philips" programma maar enkel en alleen over de bouwkits. Indien u mij en andere internetvrienden met uw informatie op het web een plezier wilt doen, kan je me altijd bereiken via mijn contactadres.


            dank u.

> Electronikahandel

Zelf printjes maken

echt niet moeilijk !!

PHILIPS "Funk Fernsteuer Anlage Baukasten" 

-De bouwdozen EE1300 t.e.m. EE1310 werden gebruikt in de RC of modelbouw en zijn eind jaren 60 door PHILIPS op de Duitse markt gebracht, de bouwkit was erg duur en werd nauwelijks verkocht.

-De korte productieperiode van deze kit is waarschijnlijk de reden waarom er zo weinig over bekent is bij de verzamelaars van "PHILIPS bouwdozen". . . .

> kitlijst

KITSOUND

> Mijn andere hobby