Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Vaute shit

Een kleffe kliek knoeiers, kladders en verlakkers bepalen de sfeer in dit land. Voor politieke medestanders geldt: we hebben het goed met elkaar, we bedoelen het goed met elkaar en gaan niet teveel kritiek op elkaar hebben, want iedereen doet toch z´n best?

De tegenstander wacht demagogie, feitenverdraaiing, demonisering en uiteindelijk vervolging.

Manifest

Mentale flos...

In alfabetische volgorde een lijst van kritische websteks. Spoelt u maar!..

Ghostbusters

Who u gonna call?

Humor

Wie zegt dat 'rechtsen' geen humor hebben?

Factsheet:

  • Thousands of Deadly Islamic Terror Attacks Since 9/11

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Omdat

ik op zoek was naar een teken van leven van een oude vrind die ik nu al maanden niet meer online heb aangetroffen kwam ik zomaar in contact met iemand die deze vrind ook goed bleek te kennen. Tja en zo raak je met elkaar via Skype aan de chat en ontstond als snel bij mij het idee voor een *kuch* artikeltje. Ik heb daarom met deze kerel afgesproken om hem Jan te noemen.

Omdat ik onder mijn eigen naam op Skype te vinden ben was ik voor Jan snel te traceren. Hij had in het verleden al wat *kuch* artikeltjes van mij gelezen en vroeg mij waarom ik de laatste tijd zoveel minder azijnzeikerig was. Daar kickte hij namelijk wel op en hij vroeg zich af of ik misschien milder geworden was? Had ik met die tabakszaadjes die ik van Joop van het Geuzenforum had gekregen het voorjaar in m'n bol? Of was ik misschien gewoon moe?

Nou ja Jan, eigenlijk niets hiervan. Natuurlijk zou ik weer even he-le-maal los kunnen gaan op zo'n gevalletje zoals onlangs in Toulouse. Zo in de trant van:„zie je wel”… en misschien nog meer op die tenten die een paar dagen hierna voor dat stuk vuil stonden te demonstreren en waarover je in de Nederlandse taalstreek verdacht weinig hoorde…

Maar ja, door blijven zemelen over dergelijk lutservolk heeft ook weinig zin zo heb ik bemerkt. Je wordt dan om de meest vage redenen op allerlei fora geweerd. Bijvoorbeeld omdat men het niet met je eens is of omdat je een 'vieze man' bent. Dat laatste is eigenlijk gewoon hetzelfde als het niet met je eens zijn maar dat durven dat soort lui die zichzelf zo ruimdenkend vinden natuurlijk niet toe te geven.

Maar er zijn nog veel meer redenen om je te bannen zoals ik een tijdje geleden ontdekte. Zo zou ik mijzelf 'denigrerend' ten aanzien van mede forum gebruikers hebben opgesteld… Ja, denk daar maar even na want dat moest ik ook toen de wannebee Nederlander mij dit desgevraagd meedeelde. En voordat je het vraagt: Nee… ik heb daar nooit de afkorting FYA gebruikt hoewel het er daar wel van wemelde. Het leken wel ratten! Hoe je jezelf dan dus denigrerend uit kunt laten ondanks dat je altijd beleefd bent gebleven zie ik niet maar ja, ik ben dan ook een gewone autochtoon. Je weet wel zo eentje die in eigen land zijn bek moet houden of anders het risico loopt voor fascist, nazi of erger,.. voor PVV'er te worden uitgemaakt! Kennelijk had de cultuurvreemde mijn webstek doorgespit en was deze tot de conclusie gekomen dat ik bepaalde luitjes naar zijn smaak iets te vaak als FYA classificeerde. En ja, heel logisch, dat je dan niet meer mee mag discussiëren, toch? Kritiek is immers niet erwünscht!

Toen ik daarover tegen Jan begon begreep hij helemaal niet waarom ik überhaupt nog de moeite deed om met „lui van dat allooi te discussiëren” zoals hij dat schreef. Hij kan absoluut geen begrip voor de grenzeloze haat die bepaalde blogs tegen hun eigen volk koesteren opbrengen. De manier waarop zij de grootheid daarvan honen, de geschiedenis besmeuren en namen van grote vaderlanders door het slijk halen. En ik moet zeggen, ik ben dat volkomen met hem eens. Naar mijn idee is deze strijd tegen het eigen volkskarakter, het eigen nest, het eigen geboorteland even zinloos als onbegrijpelijk. Sterker, het is tegennatuurlijk.

Het ijs was toen wel aardig gebroken en na het uitwisselen van de beleefdheden hebben we eens een fikse boom op kunnen zetten over de reden waarom wij ons zo nodig online moeten manifesteren. We? Jawel, Jan is namelijk ook op het Wilde Wijde Wep actief en wel als moderator van een 'rechts' forum.

Foto van een met nationalistische leuzen vol gekalkte fietstunnel.
En dan niet van zo'n namaak 'rechter handje omhoog' club maar een echte Volks Nationalistische. Weliswaar met een kleine aanhang maar wel met ééntje die staat voor waar zij in geloven. Toegegeven, niet direct mijn ideologische richting maar ondanks onze meningsverschillen konden we toch heel aardig met elkaar overweg, zo ontdekte ik. Waarschijnlijk en dat mag je misschien vreemd in de oren klinken, omdat we er beiden niet op uit waren elkaar te overtuigen. Geen gezemel of over en weer gezeik dus.

Echt interessant werd het toen we over Anders Behring Breivik begonnen. Het bleek dat wij op verschillende punten over de persoon, zijn motivatie en zijn daden zowel van mening konden verschillen als met elkaar eens konden zijn. Soms geredeneerd vanuit een heel ander (moreel?) standpunt maar wel met hetzelfde resultaat. Zo kon Jan zich mateloos over Breivik en hoe de pers hem afschildert opwinden. Hij vond het maar een idioot omdat ie zijn eigen volk en dan ook nog eens 'onschuldige' kinderen had afgeknald. En ook dat Breivik eigenlijk niet beter is dan de lui die vliegtuigen in gebouwen vliegen of bussen en metro's opblazen. Over hoe dom de (internationale) pers wel niet is zoals zij het gebaar dat Breivik bij aanvang van de rechtszaak maakte, een gebalde rechtervuist, de slag op de borst gevolgd door het heffen van de arm, als 'rechts extremistisch' uitlegde. Of misschien ook weer niet natuurlijk, ik bedoel als ze hem gezien het politiek correcte klimaat daar in Noorwegen met het rechts extremisme in verband willen brengen… In ieder geval had Breivik helemaal niets van doen met extreem rechts volgens Jan die bij de suggestie alleen al bijna uit zijn vel sprong. En ja, ik neem toch een beetje aan dat hij dit wel kan beoordelen.

Afijn, nadat Jan een beetje was bedaard stelden we beiden vast dat het bewuste gebaar veel meer op een oud Romeinse afscheidsgroet (Ave et vale) leek. Natuurlijk lees je dit niet in de politiek correcte pers maar dat er iets aan de uitleg van dit gebaar mankeerde begrepen ze in België kennelijk wel. Afbeelding die aangeeft dat Joden niet gewenst zijn in socialistisch Noorwegen.In de media schreven ze daar over een „gebaar met een gebalde vuist”.

Over de daden van Breivik was Jan duidelijk, deze omschreef hij steevast als laf en beschouwde deze tegelijkertijd als onzinnig. Toch ligt naar mijn idee de reden als je er wat langer over wilt nadenken er dik bovenop: Breivik zag de aanwezigen op het eiland Utøya als troonopvolgers van hen die erop uit zijn de eigen cultuur te vernietigen. Hij heeft dit trouwens sinds zijn aanhouding ook steeds gezegd en daarom schreef ik een paar regels hierboven ook 'onschuldige' kinderen, zo tussen aanhalingstekens. Ik ben namelijk geneigd het met de mensen eens te zijn die vinden dat jongelingen op dit eiland meer leden van een Janitsaren korps leken. Want wat hebben veertienjarigen nu van doen op een politiek vormingskamp waar men kan leren debatteren en waar de Gazaflottielje wordt nagespeeld?

Ondanks al het gebrul op de achtergrond van lui die mij er nu van beschuldigen een Breivik fan te zijn kan ik, nu ik eens langer over deze gebeurtenis heb kunnen nadenken, en nadat ik het manifest nogmaals en dan beter heb kunnen lezen tot geen andere conclusie komen dan dat Breivik ervan overtuigd is uit zelfverdediging te hebben gehandeld. Tegen wie? Nou, tegen een elite die druk doende is de multiculturele heilstaat aan de burger op te dringen. Een elite die probeert de absolute macht te grijpen door de traditionele structuren en de volkseigenheid met behulp van islamisering af te breken.

Had Breivik dan geen andere middelen kunnen aanwenden vraag je?

Digitale scan van de Eurest 'Liefde voor lekker eten' folder.

Ik weet zeker dat als Breivik zich had beperkt tot het voeren van vreedzame acties zijn uitingen zouden zijn geridiculiseerd. Natuurlijk had hij zijn mening over de islamisering kunnen uiten maar tien tegen één dat hij dan als islamofoob zou zijn weggezet. In heel Europa worden door de politiek correcten islamcritici immers als nazi's, fascisten en islamofoben weggezet. Toch? Ik weet daarom zeker dat zijn kritiek over bijvoorbeeld de 'halalisering' van de levensmiddeleninsdustrie hem ongetwijfeld het predicaat 'fascist' had opgeleverd. En nu niet gaan lopen zemelen dat hiervan geen sprake is want ik kan dit heel eenvoudig bewijzen! Zo serveert de cateraar van mijn werkgever van iedere vijf warme maaltijden er drie Halal, één met vis en één vegetarisch! En dat voor een doelgroep die minder dan 10% van het totaal aantal consumenten bedraagt. Wat nou geen 'halalisering'? En wat te denken van allerlei Halal producten die heimelijk door Nederlandse bedrijven zoals Unilver, Struik of bijvoorbeeld Milner worden geproduceerd?

Natuurlijk had hij als antwoord op deze 'halalisering' net zoals zoveel anderen doen bij de aanschaf van producten op de herkomst kunnen letten en niet bij bepaalde winkels kunnen kopen of niet naar bepaalde landen op vakantie kunnen gaan. Maar hoe dan ook, uiteindelijk zou hij als rechts extremist zijn bestempeld en door dezelfde elite als vieze vuile bruine derrie zijn weggehoond.

Te ver gezocht zeg je?

In 2009 deed de voormalige Engelse Labour adviseur van Binnenlandse Zaken en Downing Street de uitspraak dat de massa-immigratie een bewust beleid van 'links' was om de sociale/maatschappelijke structuur van het land te veranderen en om 'rechts' gedwongen met diversiteit kennis te laten maken.In een artikel van DailyMail dat in het Nederlands is vertaald en op de webstek van E.J.Bron kan worden gelezen staat ondermeer:

De instroom bevorderde het valse idee van het multiculturalisme, terwijl dit de nationale identiteit en de gezamenlijke waarden ondermijnde, en het verhinderde een succesvolle integratie van immigrantengemeenschappen in de Britse culturele heersende stroming. Bovendien voegde het, in een tijd van een groeiende economische crisis, een enorm aantal mensen toe aan de lijst van potentiële Labour stemmers."

Je moet weten dat in datzelfde Engeland vandaag de dag mensen die zich tegen de islamisering uitspreken voor rechts extremist worden uitgemaakt en worden vervolgd!..

Nou, en dan kán het zijn dat ik met mijn licht dyslectische kop het manifest van Breivik niet goed heb gelezen maar als je het mij vraagt is dit nu precies het gevaar waar Breivik het over heeft. Dat er in heel Europa teveel mensen zijn die vinden dat het niet toebehoort aan slechts één cultuur, in zijn land de Noorse, en dat de autochtone bevolking daarom geen kritiek op andere culturen mag hebben. En waardoor vrouwenbesnijdenis, eerwraak, uithuwelijking, antisemitisme en homohaat uit naam van 'culturele tolerantie' onbespreekbaar blijven. Zodat uiteindelijk diezelfde (blanke) autochtoon zichzelf maar als cultureel-etnische minderheid moet gaan zien!

"The importance of spreading the truth and distribute sound strategies cannot be underestimated as it is at the very core of our current resistance efforts."

Anders Behring Brevik

Nee, met zijn daad hoe afschuwelijk ook maakt Breivik zich voor mij niet ontoerekeningsvatbaar zoals velen steeds maar weer aanvoeren. Dat zou ze namelijk wel goed uitkomen. Zij willen er immers gewoon niet aan dat iemand tijdens het plegen van dergelijke daden bij zijn volle verstand is. Tenminste niet als het een autochtoon betreft. Daarentegen lui die in Luik en Toulouse losgaan waren, als je de media mag geloven, dit wel. Logisch, want zij konden vanwege de maatschappelijke 'uitsluiting' waar ze zo onder te lijden hadden immers niet anders. Toch?..

Rechts gezemel zeg je?

Laten we dan nu maar eens eerlijk tegen elkaar zijn. Steeds als we het hebben over aanslagen zoals die van 9/11 of over die gepleegd in een aantal Europese hoofdsteden stelt de politiek correcte elite dat deze daden begaan worden door (slechts) enkele 'geradicaliseerden' (We rekenen de dagelijkse aanslagen in FYA shitholes even niet mee natuurlijk want anders wordt de verhouding zo oneerlijk... toch?) Allemaal verschoppelingen dus van de westerse maatschappij die op de één of andere manier door onze westerse leefwijze en mentaliteit onderdrukt worden en dus hiertegen terecht in verzet komen. En wel door bijvoorbeeld wijken in Londen en Paris in brand te steken en te plunderen. Nou volgens mij allemaal klinkklare onzin. Gelul… En als je jezelf als autochtoon afvraagt of Nederland niet (te) vol is dan worden politieke bijeenkomsten door gewelddadige 'anti-fascisten' verstoord die zelfs brandstichting niet schuwen. Je weet wel, door luitjes die supermarkten platbranden of die je een kogel dwars door het hoofd jagen omdat zij vinden dat je een nieuwe Haider bent. En dat allemaal omdat juist zij de wereld hiervoor moéten behoeden natuurlijk. Zij hebben immers dat recht!

Afbeelding van het begin van het manifest 2083 van Anders Behring Breivik met het Tempelierskruis en de latijnse tekst:'De Laude Novae Militae Pauperes commilitones Christi Templique Solomonici'.

En natuurlijk verwerpen de media dan dit geweld… Alleen niet zo enthousiast als je zou mogen verwachten, lijkt het wel... Want je gaat me nu toch niet vertellen dat het jou niet is opgevallen dat het geweld in bijvoorbeeld Luik en Toulouse in de (staats)media als 'incidenteel' onder het kleed is geveegd? En dat het geweld in Alphen aan de Rijn en Utøya als duidelijk rechts extremistisch is bestempeld, toch?

Getver, hoe langer ik er over nadenk is eigenlijk het feit dat men Breivik zo graag ontoerekeningsvatbaar wil laten verklaren juist hét bewijs dat de Noorse maatschappij verworden is tot een slap communistisch aftreksel. Dom volk dat zich aan de lopende band laat afschieten en er niet eens aan dénkt om zichzelf te verdedigen. Niet tegen een vent met een wapen in zijn hand en niet tegen de afbraak van de eigen cultuur en de aanstaande islamisering hiervan. Het zijn domweg een zooitje slappelingen die het lef niet hebben om voor Breivik de doodstraf te eisen maar die zich liever verschuilen achter argumenten dat deze straf slechts gebaseerd is op angst. Demonisering en gebrek aan moreel besef, alsook primitieve betalings- en wraak-conditionering.

Zoals ik al schreef waren Jan het over veel zaken eens en dan weer oneens. Maar over één punt verschillen we niet van mening en dat is dat onze westerse samenleving er één geworden is die haar handen in onschuld wast terwijl zij burgers die afwijken van de politiek correct geachte norm ter hogere eer en glorie van de multiculturele heilstaat voor gek laten verklaren.

Volkert van der Graaf schreef in een vanuit zijn cel onderschepte brief „Voor de buitenwereld is de waarheid niet belangrijk. Het hoeft slechts functioneel te zijn”...

Kijk!.. en hij kan het weten! Toch? Laat me dus op mijn lifeblog maar lekker bezighouden met zaken die ik leuk vindt, Jan, want als het 'volk' nu nog niet weet wie de vijand is en wie onze (westerse) vrijheid wil beknotten, dan verdienen dergelijke gedachteloze lutsers ook niet beter...

Naar boven