Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

We krijgen allemaal ons portie echt onvervalste vaute shit die ook nog eens altijd onaangekondigd langskomt!

New dark age...

30 November 2023 Donderdag

Protest kunstwerk van Benzi Brofman op het Amsterdamse NDSM-terrein om aandacht te vragen voor het lot van de door Hamas verkrachte Joodse/Israelische vrouwen.

I catch your eyes, before they fall to the ground. We're running out of time, breath and steam. We're running down! They're burning witches, up on punishment hill. Dying proof in the power of authority, to exact it's will.

And we've broken our fingers, broken our faith. Broken our hearts so many times, they can't be broken anymore. Scratched away at the walls for years, all we've got to show is the dust on the floor. And her it comes...

A new dark age...


New Dark Age - THE SOUND - Album: "The Lions Mouth"
© Benzi Brofman - 2023 - NDSM-NL

Evil Empires

15 Januari 2023 Zondag Meer lezen?

Klooster Karmelitów in Krakow 'Na Piasku' Ook dit jaar vierden Eli met lief de kerst bij familie in Polen. De heenreis verliep via het Duitse Brandenburg an den Havel en het Poolse Szczecin. We zouden kerstavond bij een deel van de familie in Nowy Dwor Mazowiecki doorbrengen en de kerstdagen bij een ander deel van de familie in Krakau. Om vervolgens net voor eindjaar vanuit Nowy Dwor Mazowiecki via Slubice weer naar Nederland terug te reizen.

Appeltje eitje, did that...

Toch was het dit jaar anders dan al die jaren ervoor. Want plots was ie daar toen we een Oekraïens restaurantje in het oud Duitse Stettin bezochten: de 'militaire operatie' zoals deze oorlog eufemistisch door de Russen, een beetje op de manier zoals de Amerikanen tijdens de invasie van een te 'bevrijden' land altijd doen, wordt genoemd.

Dag mama...

11 Augustus 2021, woensdag

Grafsteen van mijn moedertje, Nelly Stek. Overleden op 11 augustus 2021.

Into my heart an air that kills
 From yon far country blows:
What are those blue remembered hills,
 What spires, what farms are those?

That is the land of lost content,
 I see it shining plain,
The happy highways where I went
 And cannot come again.

A Shropshire Lad, XL - Alfred Edward Housman.

Corona (COVID-19)

Voorjaar 2020Meer lezen?

O Nederland, let op u saeck...

De allernieuwste 'crisis' dicteert volgens een journalist dat we niet te kritisch moeten zijn over wat onze regering hierover zegt. Dat we ons niet teveel moeten afvragen of dit allemaal wel klopt en dat we niet te veel moeten debatteren over te de nemen maatregelen. Teveel vragen is namelijk misplaatst...

Nee, wat we nu nodig hebben is de rijen sluiten, dus niet gaan lopen zemelen over het sluiten van de grens, asielstop, gelieg, gedraai, ongelijk van premier Rutte. Ook is het niet gepast hardop te vragen of sluiting van het parlement (iets dat ternauwernood door een kleine meerderheid kon worden voorkomen!) wel aan de orde is...

Nuttige idioten..

16 augustus 2017 WoensdagMeer lezen?

Afbeelding van de Unite the Right poster van The Daily Stormer

We here at the Daily Stormer are opposed to violence. We seek revolution through the education of the masses. When the information is available to the people systemic change will be inevitable and unavoidable.

Zolang er geen wettelijke basis (ook al discutabel!) is om uitingen te verbieden mag niemand uitmaken wat wel of wat juist niet acceptabel is. Zeker bedrijven niet! Wees dus geen nuttige idioot van hen die ons tegen elkander uitspelen met als uiteindelijke doel ons allemaal te kunnen controleren. Want dat zijn de echte fascisten!

Update 18 augustus 2017

De Electronic Frontier Foundation, een belangrijke non-profit organisatie die helemaal gaat voor de bescherming van burgerrechten in de digitale wereld heeft haar afkeuring over het monddood maken van The Dail Stormer geuit:Protecting free speech is not something we do because we agree with all of the speech that gets protected. We do it because we believe that no one - not the government and not private commercial enterprises - should decide who gets to speak and who doesn't.

Update 19 augustus 2017

De Stormer heeft een alternatief domein en doet hieruit verslag van de demonstratie vóór vrijheid van meningsuiting in Boston..

Update 20 augustus 2017

Het alternatieve .lol internet-domein van The Daily Stormer is uit de lucht. De Stormer gaat verder op Gab en via TOR

Dingen die voorbij gaan...

1 September 2016 Donderdag Meer lezen?

Zwart wit afbeelding van een zonnebloem met twee bijen. Tjsa en daar sta je dan. Wat zeg je tegen een dooie?

Ik had geen woorden.

Voordat je het weet verzand je maar al te snel in allerlei cliché's waarbij geen enkel superlatief wordt geschuwd, en waar dus niemand iets aan heeft. En dat moeten we niet willen met z'n allen... toch?

Maar ja, hij was wel mijn beste vriend voor dertig jaar...

Dag lieve Tuf...

12 september 2014, vrijdag Meer lezen?

Foto van onze 21 jaar oude kat, Truffel. Met de naam Trufke, Tuffel teut... kies er maar één.

Het was, ik kan er een weekje naast zitten, zo rond augustus 1992 dat we haar voor het eerst zagen.

Lief had besloten dat het tijd was voor een verse, want we hadden er al eerder eentje gehad. En miste dat soort gezelschap in huis. Stom toevallig had een vriendin van haar een nestje en die moest ervan af. Nou ja, dat wil zeggen. Er was er nog één, de meeste waren al weg. Of vergeven.

Wat overbleef was een grijs mormel. Die toen ze em zag meteen op mijn schoen sprong en niet meer los liet.

Nog steeds niet...

ZIENGS lutsers!

1 december 2012, zaterdagMeer lezen?

Digitale bewerking van de etalagesticker van de Ziengs vestiging in Haarlem waarop staat dat Ziengs de 2012 retailprijs 2012 voor lutsers heeft ontvangen.Er zijn een paar dingetjes in het leven waar lief niet echt vrolijk van wordt.

Laten we zeggen dat ze daar wat zwaarder dan de rest van de dagelijkse beslommeringen aan tilt. Je weet wel, echt geen onoverkomelijke zaken. Min of meer, voor anderen, onbenulligheden waar je niet mee moet gaan lopen fokken.

Gewoon een paar dingetjes om, als je leven je lief is, rekening mee te houden.

Naar boven