Disclaimer|   Contact

Afbeelding van Veni etinam logo

Digging in hard ground is more relaxing to a worm than going fishing...

spacer spacer spacer

Real shit

Yep dit is de realshit... Hier gaat het om in het leven. Natuurlijk verdraaien volksverräters wat wij gedacht hadden gelezen te hebben, wat wij gedacht hadden gehoord te hebben... maar toch. Hier staat het!

Verwijzingen

Dit artikel refereert aan inhoud op andere websites. Omdat ik de beroerdste niet ben heb ik ze netjes voor je geselecteerd:

Check!

Als je zelf zeker wilt weten wat er waar is van de hysterische politiek correcte verhalen moet je zeker even de dodenlijst napluizen

Mirrors

Opvallende eigenschap van dingen die fout gaan is dat de berichtgeving hierover nogal vluchtig is. Gelukkig heb ik dan altijd de schermafdrukken nog!

Favorieten

Ik kan het me bijna niet voorstellen maar mocht je déze webpagina in je favorieten willen opslaan dan kan dit door hier te klikken.

Qrcode

Pak het moment,

QRCode

want voor je het weet is ie weg, foetsie!

Nadat ik

de afgelopen dagen op allerlei fora van alles over dit onderwerp heb gelezen en op sommige ook mee heb gediscussieerd zit het me toch niet lekker als ik aan de zaak Breivik denk. Je weet wel die gast die onlangs in Noorwegen 91 93 80 84 78? mensen omlegde. En waarvan zo’n beetje de hele (Westerse) wereld zich nu afvraagt hoe hij dit kon doen. Dat de Nederlandse blonde Greet hier allemaal schuldig aan is staat volgens velen als een paal boven water, het is immers allemaal de schuld van ‘domrechts’. En verder lees je dat Noorwegen haar ‘onschuld’ kwijt is. Getverpillekes, vooral dat laatste leest zo lekker weg!

Eerst even over die autobom in Oslo... Hiervan begin ik steeds meer te denken dat deze de aandacht op het werkelijke doel, namelijk van het eiland Utøya, moest afleiden. Utøya is dat schattige eilandje waar iedere zomer de Noorse AUF jeugd, een politieke partij die vergelijkbaar is met de Nederlandse PVDA, zich met allerlei buitenlandse zustergroeperingen op een gezellige camping .. ehhhh verbroedert. Je kent het wel, een beetje luieren in de zon, een beetje sporten, van een concert genieten, een (politiek) seminar bezoeken en (politieke) debatteertechnieken aanleren. Het is ook nog eens een eilandje waar gezelligheid troef is want alcohol wordt niet geschonken en de politie houdt toezicht. Kan niet stuk denk je natuurlijk.. totdat ik op de webstek van de AUF de goegel vertaling van deze supergezellige camping las:

Every summer, gather youth from across the country on Utøya to have social, swimming, learning about politics, check and much more.This year's summer camp offers highlights such as Gro Harlem Brundtland, Jens Stoltenberg, Jonas Gahr-Store, stand-up with Terje Sporsem, Datarock and other concerts, and everything that makes Utøya for this summer's best adventure!

POLITICAL YARD

Throughout the week is different people with lots of experience in politics to talk about various topics. So are you interested in inclusion issues, gender equality, environment, education policy or international affairs - or just interested in learning how to become a good speaker and debater, then Utøya the right place for you.

FOOTBALL AND VOLLEYBALL TOURNAMENT

Like sports are also Utøya place for you. Here are fighting the counties against each other for the large gold medal in soccer and volleyball court. The biggest is still the glory that counties can take home with them when they win tournaments.

LOVE TRAIL

Dagbladet has previously voted Utøya to the best check site for young people. Here you will meet other young people from all over Norway and disco, concerts, speed-dating, and even a kjærlighetssti. Here many a AUFer found his great love!

Ehhh…. het zal wel weer aan de ‘facist Eli’ liggen, zoals mij onlangs nog op een Nederlands blog door zo'n heldhaftige anonieme prikker werd toegebeten, maar ik krijg als er op een zomerkamp met kinderen politiek wordt bedreven toch een beetje zo’n kleffe baggersmaak in mijn bakkes. En wat wauwelde één of andere minister die verleden week nog op het eiland op bezoek was nou over de Palestijnse zaak?

Oké, toegeven, het is natuurlijk mogelijk dat ik er helemaal niets van snap. En daarom heb ik voor de zekerheid er maar een paar goegeltjes op losgelaten. Het blijkt dat volgens de Noorse wet de leeftijd dat men meerderjarig wordt en dus ook politiek actief kan zijn 18 jaar is. Je zou verwachten dat het op dat eiland dus stikt van de volwassenen. Toch werd in de media steeds herhaalt dat het kinderen zouden zijn die zijn afgeknald. De laagste leeftijd die werd genoemd was 14 jaar...

Foto van een bestukt experimenteerbord.Tjonge, het kán natuurlijk aan mij liggen maar ik begin die hele happening daar op dat eiland toch een beetje met de landsdag van één of andere vage jongelingenclub van pakweg 80 jaar geleden te associëren.

Zo'n kampje zou ome Geert van de PVV niet moeten proberen te organiseren want voordat ie het weet staan allerlei vredesactivisten hem voor fascist uit te maken en met stenen te bekogelen. Kennelijk hebben ze in tolerant Noorwegen met dergelijke zomerkampen geen enkel probleem! Eigenlijk ook logisch, want het zijn toch allemaal mensen die een afwijkende mening, mist goed onderbouwd, best wel weten te waarderen... toch?

Er is geen excuus om te doen wat Breivik heeft gedaan hoor ik veel mensen zeggen maar los van deze vraag geloof ik dat ik wel begin door te krijgen waarom Anders Behring Breivik deze aanslagen heeft gepleegd: zijn deze jongelui niet de opvolgers van een Noorse elite die op iedere diagnose die op het ontstaan van een (allochtone) onderklasse wijst op steeds weer dezelfde manier reageert? Namelijk door het opleggen van een politiek correcte norm die dicteert dat er nauwelijks ruimte overblijft voor andersdenkenden. En dat de verrijkende aspecten van het multiculturele zoals dans en exotische gerechten of opmerkingen over de kleurrijke en opwindende stedelijke ruimte, koste wat kost, omarmt moét worden! Geen wonder dat in het manifest van Breivik de strijd van Geert Wilders voor het behoud van de vrijheid van meningsuiting wordt genoemd. Dat de PVV voorman voor deze tragedie ook maar enige verantwoordelijkheid zou moeten dragen is kolder. Een ieder is zelf verantwoordelijk voor wat ie doet...

Ik heb het manifest van meer dan duizend bladzijden eens goed en veelvuldig doorgebladerd en heb er een reeks zoekopdrachten op losgelaten en heb geconstateerd dat namen als Churchil, Hitler, Lenin en Stalin minstens net zo vaak voorkomen. En tja, die graven we ook niet op om ter verantwoording te roepen... toch?

"The importance of spreading the truth and distribute sound strategies cannot be underestimated as it is at the very core of our current resistance efforts."

Anders Behring Breivik

Nee beste kijkbuislezer het verbaast mij niet dat er in een land, waar bijvoorbeeld (wederom!) de massa verkrachtingen van Noorse dames door niet-westerse allochtonen vakkundig wordt toegedekt, er iemand opstaat en wraak neemt op hen die hij verantwoordelijk houdt voor de verloedering van zijn land. We hebben hier te maken met een plain old politieke aanslag. Wat nou 'vredige samenleving’, Bram Peper? Je bedoelt zeker dat de gevestigde orde er goed in slaagt het deksel op de kan te houden!

Ach, daarom wordt Breivik natuurlijk in het geheim voorgeleid en krijgt hij een paar weekjes isoleer, bedenk ik me net! En, NEE dat is helemaal geen probleem, want in Nederland zit al maanden een waxinelicht gooier vast en daar kraait ook geen haan naar! Het doet er eigenlijk niet toe want tegen de tijd dat Breivik publiek wordt getoond is hij als ie dat al niet was toch wel gaar en gek gespoten. Hij mag immers ‘geen podium’ krijgen (kennelijk zijn ze daar in Noorwegen ervan overtuigd dat het er stikt van de gekken!). Nee, Breivik zien we nooit meer terug want wat maakt het uit dat de maximale celstraf in Noorwegen 21 jaar is? Wanneer een gevangene gevaarlijk dreigt te zijn voor de maatschappij kan hij toch wel langer worden vastgehouden. Bijvoorbeeld door hem aan te klagen voor misdaden tegen de menselijkheid. Geen hond in Noorwegen die daar tegen is.

In werkelijkheid is de Noorse elite te schijnheilig om gewoon consequent op te treden en de doodstraf weer in te voeren, want kijk ons Noren eens tolerant en ‘vooruitstrevend’ zijn. Nee mensen, plotseling weet je het, islamisering is een gevolg! Namelijk van lamlendig beleid, gevoerd door de elite die als het haar uitkomt de wet gewoon een beetje oprekt. Daarbij zijn ze nog te arrogant om te bekennen dat anderhalf uur veel te lang is om op een aanslag te reageren. Of hadden ze tijdens het roeien tegenwind? Ach, we weten het eigenlijk allang.. alleen in een land waar indoctrinatie bepalend is voor het politieke klimaat maakt de elite nooit fouten!

Uiteindelijk maakt het immers niet uit wat er wordt gezegd, maar wie het zegt...toch?


Update:

Ik ben net opmerkzaam gemaakt op het feit dat Glenn Beck volgens CNN eenzelfde soort analyse van de AUF zomerkampen heeft gemaakt.

Update 27-07-2011:

Op het eiland Utøya vonden 68 mensen de dood en de eerste reeks namen + leeftijden zijn vrijgegeven:
Gunnar Linaker (23), Sharidyn Svebakk-Bohn (14), Silje Merete Fjellbu (17), Hanne A. Balch Fjalestad (43), Bano Abobakar Rashid (18), Syvert Knudsen (17), Diderik Aamodt Olsen (19), Simon Saebo (18), Synne Royneland (18), Trond Berntsen (50), Birgitte Smetbak (15), Margrethe Boyum Kloven (16), Even Flugstad Malmedal (18)

Update 29-07-2011:

Ofschoon het meerendeel van de slachtoffers Noors is woont de Noorse premier Jens Stoltenberg een herdenkingsdienst in een... moskee bij. Appeasement op zijn Noors...

Update 31-07-2011:

"Only the malevolent media could use the euphemism summer camp and get away with it."

Update 1-08-2011:

Zoals het een echte socialist betaamt maant de Noorse premier Jens Stoltenberg politieke leiders terughoudendheid te betrachten in het publieke debat. Hij noemde niemand met name, maar leek te doelen op de soms harde uitspraken over immigratie. Kijk, zo doen ze dat...., wie nu nog kritisch ten aanzien van de muliticul durft te zijn heeft gewoon bloed aan zijn handen! Wat nou debat?

Naar boven